Tule võtame uue aasta vastu Suveterrassil koos lõbusa seltskonna, maitsva söögi, uhkete kokteilide, mõnusa muusika ja loomulikult parima vaatega linnale!

AASTAVAHETUSE PROGRAMM:


Maitsev 3-käiguline aastavahetuse õhtusöök
LIVE: Andreas Pall, kes loob meeleolu ja toob sära õhtusse
DJ, kes hoiab tantsupõranda kuumana kuni varaste hommikutundideni
Vaade linnale, mis muudab kesköise ilutulestiku veelgi maagilisemaks

Kel see veel uudisena tuleb, siis Suveterrassil on ka hubane ja soe siseruum, kus õhtu veedame. Keskööl aga saame uue aasta terrassil koos tulede ja viledega vastu võtta! Pidu kestab kella 3ni ning saab ka tantsu lüüa.

DRESSCODE: NYE glitz & glam


_____________________________________________________________________

HINNAINFO


Early Bird (kuni 15.12) 80€
Tavahind (16.12-25.12) 90€
Late Bird (alates 26.12) 100€

Hind sisaldab 3-käigulist erimenüüd ning tervituspokaali

Õhtusööki pakume algusega 19:00 / 20:00 / 21:00

Kohal palume olla 15 minutit või veidi rohkemgi varem, et jõuaksid end õhtusöögiks mugavalt sisse seada.

Broneeringu tagab ettemaks!


_____________________________________________________________________

INFO JA BRONEERIMINE

suveterrass@suveterrass.ee

_____________________________________________________________________

À LA CARTE MENÜÜ VALIKUD

Eel- ja pearoa valikud palume edastada meile vähemalt 4 päeva ette

Parmesani-rosmariini focaccia ja must leib ürdivõiga

EELROOG

Veiseliha tartar Vahemere stiilis marineeritud vutimuna, krõbeda saia ning parmesani–tšilli kreemiga

Suitsulõhe rilette avokaado–laimi panna cotta, ponzu kastme, krõbeda küüslaugusaia, merevetikahelveste, marineeritud ingveri ja vutimunaga

Tomati-paprika tartar röstitud paprikapüree, punase sibula, tomatikrõpsu, krõbeda küüslauguse ciabatta ja peterselli-aioliga

PEAROOG

Grillitud kaheksajalg Vahemere stiilis parmesani-mozzarella arancini, tüümianise röstitud tomati, ürdikastme ja köögiviljaraguuga

Vasika antrekoot safranise parmesanikastme, kergelt küüslauguse kartuligratääni, meega glasuuritud porgandi, musta küüslaugu–pohla geeli ja suvikõrvitsasalatiga

Krõbe portobello-steik kookose ja rummiga röstitud porgandikreemi, peedi tartari, guacamole, krõbedate kikerherneste ja seene demi glaze kastmega

MAGUS

Juustuvalik apelsinimoosiga, viinamarjad, vanillikreemi ja tumeda šokolaadiglasuuriga ekleerid, pistaatsiakreemiga tartaletid ning kookose täidisega profitroolid vanilli–šokolaadikattega